Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 88/2019. (II. 28.) Kt. határozata a Budakesziért emlékérem adományozása tárgyában

  1. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Díszpolgári cím, a Budakesziért Emlékérem, a Budakeszi Oktatásügyért Díj, valamint a Budakeszi Egészségügyért Díj megalapításáról és az adományozás rendjéről szóló 37/1995. (XI. 2.) számú önkormányzati rendelet 3-4. §-a alapján a Budakesziért emlékérmet a 2019. évben a Budakeszi Labdarugó Akadémia, Szegulja Miklósné Budakeszi Bölcsőde vezetője és Franke László, Oscar-díjas mesterszakács részére adományozza.
  1. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az emlékéremmel járó pénzjutalom összegét nettó 100.000.- Ft/díjazott összegben állapítja meg, melynek, valamint a díszdoboz és a mappa bruttó 12.700.- Ft/díjazott összegű költségének fedezetét a 2019. évi költségvetés terhére biztosítja.
  1. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a polgármestert, hogy az 1. pont szerinti döntésről a díjazottat értesítse.
  1. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a polgármestert a kitüntetés átadására.

 

Felelős:     dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia polgármester

Határidő:

  • 1.-2. pont: azonnal
  • 3. pont: a döntést követő 5 napon belül
  • 4. pont: 2019. március 14
Megosztom a cikket