Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 37/2019. (I. 31.) Kt. határozata Budakeszi Fő utca 98. szám alatti ingatlan és környékének (volt tüdőgondozó) megújításával kapcsolatos, egyetemi mesterterv készítésére vonatkozó együttműködési megállapodásról

Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 37/2019. (I. 31.) Kt.
határozata
Budakeszi Fő utca 98. szám alatti ingatlan és környékének (volt tüdőgondozó) megújításával kapcsolatos, egyetemi mesterterv készítésére vonatkozó együttműködési megállapodásról

 

  1. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete együttműködési megállapodást köt a Szent István Egyetem Tájépítészeti és Településtervezési Kar Tájtervezési és Területfejlesztési Tanszékével a Budakeszi Fő utca 98. szám alatti ingatlan és környékének (volt tüdőgondozó) megújításával kapcsolatos, egyetemi mesterterv készítésére vonatkozóan.

 

  1. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a polgármestert, hogy az együttműködési megállapodást a Szent István Egyetem Tájépítészeti és Településtervezési Kar Tájtervezési és Területfejlesztési Tanszékével kidolgozza és a következő rendes Képviselő-testületi ülésre beterjessze.

 

  1. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a polgármestert, hogy a döntésről a Szent István Egyetem Tájépítészeti és Településtervezési Kar Tájtervezési és Területfejlesztési Tanszékét tájékoztassa.

 

  1. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 1. pontban foglalt támogatásra bruttó 100.000.- Ft összeget biztosít, ennek fedezetét az önkormányzat 2019. évi költségvetésbe tervezze be.

 

Felelős:     dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia polgármester

Határidő: 1. pont: azonnal

  1. pont: következő rendes Képviselő-testületi ülés
  2. pont: a döntést követő 8 napon belül
  3. pont: 2019. évi költségvetés tervezésekor

 

Megosztom a cikket