Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2019. (I. 31.) Kt. határozata csapadékvíz gazdálkodás és a Kert utcai Vis Maior pályázatokkal kapcsolatos kivitelezési munkák tárgyban közbeszerzési eljárás megindításáról

Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2019. (I. 31.) Kt.
határozata csapadékvíz gazdálkodás és a Kert utcai Vis Maior pályázatokkal kapcsolatos kivitelezési munkák tárgyban közbeszerzési eljárás megindításáról

 

  1. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kbt. 113. §-a szerinti összefoglaló tájékoztatással induló nyílt közbeszerzési eljárást indít, melynek tárgya a csapadékvíz gazdálkodás és a Kert utcai Vis Maior pályázatokkal kapcsolatos munkák kivitelezése.

 

  1. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert, hogy az ajánlattételi felhívásokat az alábbi ajánlattevők részére küldje meg:

– ÚTKORONA Kft. (2072 Zsámbék, Jóvilág utca 50.)

– MONOVIA Bt. (1021 Budapest, Üdülő út 19/b.)

– Plastiroute Kft. (2600 Vác, Külső Rádi út (hrsz. 5557)

 

  1. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az 1. pont szerinti kivitelezésére bruttó 415.686.676,- forint keretösszeget biztosít, melynek fedezete a pályázati támogatás és a pályázatban vállalt önerő.

 

Felelős:     dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia polgármester

Határidő: 1. és 3. pont: azonnal

  1. pont: a döntést követő 30 napon belül
Megosztom a cikket