FELHÍVÁS Kitüntetés, díj javaslat tételére

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által a többszörösen módosított 37/1995. (XI. 2.) számú rendeletével alapított Budakesziért emlékérem, valamint a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének többszörösen módosított 4/1999. (III. 1.) számú rendeletével alapított Ifjúsági díj minden év március 15-e alkalmából kerül átadásra.

A díjak adományozásáról – a tisztelt lakosságtól, valamint ifjúsági, társadalmi szervezetektől, egyházközségektől, oktatási intézményektől beérkezett javaslatok alapján – a képviselő- testület hozza meg a döntését.

A Budakesziért emlékérem állampolgárok és csoportok részére adományozható, akik a város fejlesztésében, társadalmi, szociális, kulturális, gazdasági élet bármely ágazatában tartósan kiemelkedően hasznos munkát végeztek. Egy évben legfeljebb kettő kitüntetés adható.

Az Ifjúsági díj 35 éves korig adományozható annak a Budakeszi lakosú állampolgárnak vagy csoportnak, aki kimagasló közéleti tevékenységével és tanulmányi, sportbeli életvitelével Budakeszinek és korosztályának elismerését kiérdemli és példaértékkel követendő utat mutat kortársai számára. Évente egy díj adományozható.

Kérem, mind a két kitüntetésre külön-külön, indoklást is tartalmazó írásos javaslatát legkésőbb

2021. február 15. hétfő 12.00 óráig

személyesen, postán a Budakeszi Polgármesteri Hivatalba (Cím: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.) vagy e-mailen ( pm-titkar@budakeszi.hu ) eljuttatni szíveskedjen.
Segítőkész együttműködését előre is köszönöm.
Budakeszi, 2021. január 25.

Tisztelettel:

dr. Győri Ottilia
polgármester

Megosztom a cikket