Elektronikus ügyintézés

Az Elektronikus Önkormányzati Portál (EÖP) https://ohp-20.asp.lgov.hu/ az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne, a Budakeszi lakosok ezen keresztül intézhetik ügyeiket a nap 24 órájában.

Amennyiben Ön rendelkezik ügyfélkapuval és elektronikus úton kívánja ügyeit intézni, rendelkezési nyilatkozatot kell tennie.

Ezek után személyes megjelenés nélkül elektronikus úton küldheti be kérelmeit, beadványait, megtekintheti adószámla egyenlegét, befizetheti az önkormányzat által kivett adókat, díjakat, a továbbiakban ügyfélkapus tárhelyén keresztül tartjuk Önnel a kapcsolatot.

Rendelkezését a http://rendelkezes.gov.hu/rny-public oldalon teheti meg, ahol Központi Azonosítás Ügynökön keresztül az ügyfélkapus adataival tud bejelentkezni A helyi önkormányzatok kijelölésével és elmentésével beállításra kerül a rendelkezés. Automatikus értesítést nem kapunk a rendelkezésről, ezért kérjük, hogy az ado.o@budakeszi.hu e-mail címre küldött üzenetben vagy telefonon jelezze felénk.

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy e-mail-en érkező bejelentések, kérelmek nem minősülnek elektronikus útnak, így azokat nem áll módunkban befogadni!

Megosztom a cikket