Budakeszi Nagy Sándor József Gimnázium

A Budakeszi Nagy Sándor József Gimnázium egy jó levegőjű, kedvelt kirándulóhelyekkel körülvett, a főváros szomszédságában lévő kisvárosban várja tanulóit. Ideális helyszín iskolai közösségi programok, túrák, kirándulások, projektnapok akadályversenyeinek szervezéséhez.

Iskolánk elsősorban a helyi fiatalok és a környező településeken élők általános iskola utáni továbbtanulását szolgálja, 280 tanuló gimnáziumi képzését tudja ellátni. Több mint tíz településről érkeznek hozzánk diákjaink. A gimnázium épülete a távolsági buszközlekedés szempontjából kedvező fekvésű, a megálló majdnem az épület előtt van, a buszok gyakran járnak. A fővárossal helyi járatú buszközlekedés köti össze. (22, 22A, 222) Az órarendünk alkalmazkodik a külső menetrendi feltételekhez, és a diákok, valamint a dolgozók többségének érdekeihez.

A gimnáziumban négyévfolyamos, általános gimnáziumi képzés folyik különböző irányultságokkal, minden évfolyamon két párhuzamos osztállyal, és egy nyelvi előkészítő évfolyammal. Így összesen kilenc osztályunk van.

Iskolánk nevelési-oktatási jellemzőinek különleges színfoltjai, amelyek egyedivé és egyre vonzóbbá teszik intézményünket az ide jelentkező diákok számára:

  • nyelvi oktatásunk színvonala és eredményessége,
  • jó érettségi eredmények és felvételi mutatók,
  • iskolánk családias hangulata, nyitottsága, megújulási képessége,
  • a diákokra való személyes odafigyelés,
  • a rendkívül színes tanításon kívüli programkínálat,
  • szerteágazó nemzetközi partner-kapcsolatok,
  • nemzetközi projekteken való részvételi lehetőségek.

Hosszú évek óta alapvető feladatunknak tartjuk, hogy Budakeszi város és a környező települések fiataljainak megfelelő, színvonalas középfokú oktatást biztosítsunk a lehetőségeinknek és az elvárásoknak megfelelően. A diákokkal együtt végzett tanulási és egyéb iskolai tevékenységeinket barátságos, derűs, ösztönző légkörben végezzük. Fontosnak tartjuk, hogy tudjunk napról napra megújulni, nyitottan viszonyulni a világ megismeréséhez, bizalommal lenni egymás iránt, örök érvényű erkölcsi értékek szerint élni, és erre neveljük tanítványainkat is. Tanulóink érzelmileg is kötődnek az iskolához, tanáraikhoz.

Ünnepnapok és hétköznapok forgatagában egy barátságos, családias hangulatú középiskola, a Nagy Sándor József Gimnázium vár minden érdeklődő diákot Budakeszin.

Telefon:
+36 23 451 550
+36 23 451 506
+36 30 612 3358 (intézményvezető)
+36 30 612 4844 (titkár)
+36 30 242 6690 (porta)

E-mail:
nsjgig@gmail.com
nsjgigh1@gmail.com
Titkárság: nsjgtitkar@gmail.com

Megosztom a cikket

Kapcsolat

Gallery