Erkel Ferenc Művelődési Központ

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ Budakeszi kulturális és közösségi életének központja.  Ajánlataink között szerepelnek a rendszeresen megrendezésre kerülő hagyományos programok, de számos újdonsággal is jelentkezünk. Reméljük, mindenki talál kínálatunkban valamilyen tartalmas kikapcsolódási lehetőséget.

Legyen Ön is egyike látogatóinknak, aki felkeresi az Erkel Ferenc Művelődési Központot!
Szeretettel várjuk Önt!

A Budakeszi Erkel Ferenc Művelődési Központ rövid bemutatása

  • Az 1973-ban sajnálatos tűz pusztította Művelődési Ház és Könyvtár helyén, 1981-ben került átadásra az új épület, amely 1997-ben művelődési központ – minősítést kapott.
  • Budakeszi kulturális központja az Erkel Ferenc Művelődési Központ, amely a Pest Megyei Közművelődési és Információs Központ és a Pest Megyei Népművelők Egyesületének terveiben közművelődési kistérségi központként szerepel.
  • Erkel Ferenc a Himnusz zeneszerzője Budakeszin a család nyaralójában töltötte nyári szabadságait.
  • A Művelődési Központ is a nagy magyar zeneszerző nevét viseli.
  • A város központjában elhelyezkedő, 220 fő befogadóképességű épületben 2 oktatóterem, 1 balett-terem, 3 egymásba nyitható terem, színpadterem, büfé és kiállítóhelység áll rendelkezésre.
  • Az intézmény kertjében 100 m2-es fedett szabadtéri színpad 400 férőhelyes nézőtérrel. Kiállítótermében Budakeszi és régiója amatőr művészeinek időszaki kiállításai kapnak helyet.
Megosztom a cikket

Kapcsolat

Nyitvatartás

Hétfő 8.00-20.00, Kedd 8.00-20.00, Szerda 8.00-19.00, Csütörtök 8.00-21.00, Péntek 8.00-18.00,
Hétvégén programokhoz igazodva.

Gallery