Mosolyvár Bölcsőde

Köszönjük érdeklődésüket. Honlapunkkal azoknak a Budakeszin élő családoknak szeretnénk segítséget és tájékoztatást nyújtani, akik igénybe kívánják venni szolgáltatásainkat. Reméljük, hogy minden kisgyermeket nevelő családnak hasznos információt tudunk nyújtani a bölcsődei élettel kapcsolatos kérdéseken túl, az estleges nevelési, és egészséges fejlődés támogatását segítő kérdésekben is.

Ha elnyerte tetszésüket intézményünk, kérjük, látogassanak meg bennünket személyesen is! (Előzetes telefonos időpont-egyeztetés a bölcsőde vezetőjével szükséges.)
Az első évek örökké tartanak! Ez az időszak képezi a szellemi, érzelmi és szociális készségek alapjainak kialakulását. Mint ahogy a mondás jelzi, hogy az élet első néhány éve, a gondozás és a nevelés minősége meghatározó jelentőségű az egyén személyiségfejlődésében.
A szakmai programunkban meghatározzuk a nevelési feladatainkat, céljainkat és gondozási-nevelési alapelveinket.

Intézményvezető: Benkő Gáborné (Zsuzsa) +06 20 956 4946

Intézményvezető helyettes: Molnár Éva

A Budakeszi Mosolyvár Bölcsődébe 2020. május 4-6-ig lehet online beíratkozni. A 2020/21-es nevelési évre 112 kisgyermek elhelyezésére van lehetőség-nyilatkozott Benkő Gáborné bölcsődevezető.

Az online beiratkozás a FELVÉTELI KÉRELEM kitöltésével, valamint a szükséges dokumentumok visszaküldésével

vagy

A bölcsőde honlapján található jelentkezési űrlap kitöltésével bolcsode.budakeszi.hu/beiratkozas

lehetséges

Letölthető dokumentumok:

 

Megosztom a cikket

Kapcsolat