ÖSSZEFOGÁS A BUDAKESZI RÁSZORULÓKÉRT

A Covid-alap mintájára önkormányzatunk elkülönített szociális alapot hoz létre.

A járvány alatt minden hozzánk fordulónak tudtunk segíteni abból a forrásból, amely a képviselők 100 000 Ft-os hozzájárulásából, és nagylelkű városi polgárok adományából jött létre, 2 millió 200 ezer forint értékben. Fontos, hogy nem kellett az egyéb szociális támogatásokra tervezett keretet megterhelni, és minden hozzánk fordulónak nagyobb összeget tudtunk juttatni.
Most is elkülönített alapból kezelnénk azokat a támogatási kérelmeket, melyek a megnövekedett energiaszámlák miatt érkeznek be hozzánk. A társadalmi szolidaritás nevében kérjük, aki teheti, segítsen a megnövekedett energia számlák befizetésében azoknak a rászoruló budakeszieknek, akik helyzetüknél fogva erre nem képesek!

Tegyünk együtt azért, hogy ne aggódásban teljenek a hideg hónapok, az ünnepek. Bármilyen kicsi adomány számít!
Ennek érdekében perselyt is telepítünk az ügyfélszolgálatra, hiszen tudjuk, nem mindenkinek könnyű a banki utalás. Szívesen segítünk a nagyobb készpénzadomány banki utalásában, ha valaki számára ezteher, nehogy akadály legyen az utalás kötelezettsége, ha valaki pl. karácsony előtt meg szeretné ajándékozni a Budakeszin élő rászorulókat. Azt tervezzük, hogy a fűtési szezonban, október 16. és március 31. között három alkalommal 40 000 forinttal segítjük a kérelemmel hozzánk forduló rászoruló családokat. A részleteket hamarosan közzé tesszük. Önkormányzatunk erre a célra Szociális Alap számlát nyit, kérjük, „energia támogatás” megjegyzéssel küldjék el adományaikat! Köszönjük, hogy hozzájárulnak ahhoz, hogy együtt ismét átvészelhessük a nehéz időket!

Számla elnevezése és száma: Budakeszi Város Önkormányzata, Szociális Alap, 11742348-15390022-08660017

Bakács Bernadett, szociális ügyekért felelős tanácsnok, önkormányzati képviselő

Megosztom a cikket