Meghívó lakossági fórumra

Sokan örülünk a kerékpárút-fejlesztésnek, melynek megépítésére Budakeszi Város Önkormányzata 11 millió forintos önerő mellett 200 millió forintos pályázati összeget nyert.
A megépülő bicikliút egy jövőbeni gondolkodás és tervezés része, hiszen további és folyamatos fejlesztések révén célunk az, hogy az útvonal Budaörsnél a balatoni kerékpárútba csatlakozhasson, így egy komolyabb hálózat része lehessen.

Ez tehát azt jelenti, hogy a jelenlegi projekt csupán egy láncszeme a régiót behálózni kívánó fejlesztéseknek, így további útvonalak bevonása, és későbbi bővítése is napirenden van. Nem elhanyagolható a fejlesztések másik fontos célja sem, hiszen az egészséges életmódra nevelés a jövő egyik legfontosabb záloga. Kicsik és nagyok, idősebb és fiatalabb korosztályok egyaránt szeretnek biztonságos körülmények között biciklizni, mely a természet felfedezése mellett a rendszeres mozgást is biztosítja a lakosoknak.

A téma kitárgyalása érdekében lakossági fórumot tartunk 2019. június 28-án, pénteken 18 órakor a Budakeszi Polgármesteri Hivatal (Fő u. 179.) tanácstermében, melyre minden érdeklődőt tisztelettel várunk! A fórumon részt vesz a Farkashegyi repülőtér képviselője, a tervező, az önkormányzati képviselők, akik a budakeszi polgárok kérdéseit, észrevételeit és javaslatait a további fejlesztésekre vonatkozóan várják.
Bízom benne, hogy a lakossági fórumon felmerülő kérdéseket átbeszélve mindenki megelégedésére indulhat majd el a projekt kivitelezése.

Budakeszi Város Önkormányzata
nevében

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia
polgármester

Megosztom a cikket