FELHÍVÁS JAVASLATTÉTELRE A VIRÁGOS BUDAKESZIÉRT DÍJ ADOMÁNYOZÁSÁHOZ

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhívja a város lakóit, hogy

  • saját, közvetlen környezetük tisztán és rendben tartásával, rendezésével,
  • az épülethomlokzat felújításával,
  • utcai, kerti virágok, dísznövények és virágos cserjék ültetésével,
  • utcai ablakokba, balkonokra cserepes virágok elhelyezésével járuljanak hozzá lakókörnyezetük csinosításához. 

Ez évben augusztus 24-én, szombaton a XXV. Családi Nap Fesztivál keretében – a főzőverseny eredményhirdetése előtt – kívánjuk átadni a maximum tíz legszebbnek ítélt porta tulajdonosának a Virágos Budakesziért 2019 feliratú, stilizált virágcsokrot ábrázoló, házfalra kihelyezhető, fém emléktáblát. A díjjal 10.000 Ft értékű dísznövény vásárlására jogosító utalvány is jár, mely a Budakeszi Oázis Kertészet felajánlása.

A 2019. július 12-ig beérkező javaslatokat Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által felkért bíráló bizottság helyszíni megtekintést követően értékeli és maximum a tíz legjobbat kiválasztja, és a képviselő-testület elé terjeszti.

Kérem városunk lakosságát, hogy írásos javaslataikat

2019 július 12. péntek 12 óráig

 

a Budakeszi Polgármesteri Hivatalban (Fő u. 179.) elhelyezett gyűjtődobozba vagy e-mailen a pm.titkar@budakeszi.hu email címre eljuttatni szíveskedjenek!

 

Kérjük, hogy korábban már díjazott portákra ne tegyenek javaslatot, mert a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének Virágos Budakesziért díj adományozásáról szóló 33/2011. (VI. 10.) önkormányzati rendelete értelmében a díj csak 10 év után adható ki ismételten!

 

Megosztom a cikket