Budakeszi Járás

Hulladéknaptár 2018

Ön szerint melyik Budakeszi Önkormányzatának legfontosabb feladata?
 

 

Projekt megnevezése:

Budakeszi Kossuth Lajos utca - az Erdő utca és a Virágvölgy utca közötti szakasz -útburkolatának és csapadékvíz elvezető rendszerének felújítása, a Szél utca és a MunkácsyMihály utca csomópontjának ív és magassági korrekciója, a Reviczky utca szilárdburkolatának és csapadékvíz elvezetésének megépítése.

Projekt azonosító száma:

PM_ONKORMUT_2016/92

Kedvezményezett:

Budakeszi Város Önkormányzata

 

A támogató neve:

Nemzetgazdasági Minisztérium


A támogatás forrása:

A Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye TerületfejlesztésiProgramja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás aPest megyei fejlesztések előirányzatból

 

A támogatás összege:

150 000 000 Ft

 


A támogatott tevékenység megvalósításának tervezett megkezdése:

2017. június 1.

 


A támogatott tevékenység megvalósításának tervezett befejezése:

2018. július 31.

 

Budakeszi Város Önkormányzata az önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárdburkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatására 150millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert. A Nemzetgazdasági Minisztérium azelszámolható költségek 100%-át finanszírozza.


Budakeszi Város Önkormányzata a pályázat keretében a Budakeszi Kossuth Lajos utca - azErdő utca és a Virágvölgy utca közötti szakasza, a Szél utca és a Munkácsy Mihály utcacsomópontja és a Reviczky utca kiépítését, felújítását, korszerűsítését valósítja meg.

 

A 158 millió forintos összköltségű beruházás keretében a Kossuth Lajos utca -Erdő utca és aVirágvölgy utca közötti szakasz- útburkolatának és csapadékvíz elvezető rendszerénekfelújítása, a Kert utca burkolatának felújítása, a Szél utca és a Munkácsy Mihály utcacsomópontjának ív és magassági korrekciója, valamint a Reviczky utca szilárd burkolatánakés csapadékvíz elvezetésének megépítése tervezett.

 

Budakeszi Város Önkormányzatának kiemelt célja, hogy a város közterei és közútjai a maikornak megfelelő kialakításúak legyenek, melyek hozzájárulnak egy élhetőbb városképhez.A beruházás többek között közvetlenül elősegíti az új városközpont elérhetőségét és többközintézmény jobbminőségű megközelíthetőségét.

Ma 2018. december 15., szombat, Valér napja van.

Akadálymentes honlap

Látogatóink 2011.12.30. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa759
mod_vvisit_counterTegnap1093
mod_vvisit_counterEzen a héten6698
mod_vvisit_counterMúlt héten7755
mod_vvisit_counterA hónapban16026
mod_vvisit_counterMúlt hónapban33006
mod_vvisit_counterÖsszesen2137338

Jelenleg: 10