Budakeszi Járás

Hulladéknaptár 2019

Ön szerint melyik Budakeszi Önkormányzatának legfontosabb feladata?
 

FELHÍVÁS

Magyarország Kormánya döntést hozott arról, hogy a fával, szénnel, gázzal, olajjal fűtők is meg fogják kapni a 12 000 Ft értékű téli rezsicsökkentést. A támogatás a következő fűtőanyagok esetében vehető igénybe: tűzifa, szén, propán-bután palackos gáz, propán-bután tartályos gáz, fűtőolaj, pellet/brikett.

Csak az kaphat támogatást, aki eddig még nem részesült a téli rezsicsökkentésben és erről az igénylőnek büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkoznia kell. Az igény jogosultságát a katasztrófavédelem is ellenőrizheti.

Az érintettek 2018. október 15-ig bejelenthetik támogatási igényüket a Budakeszi Polgármesteri Hivatalban. Háztartásonként egy darab igénybejelentés nyújtható be, az ehhez szükséges formanyomtatvány elérhető a hivatal ügyfélszolgálatán és honlapján.  Az igénybejelentő lapon fel kell tüntetni az igényelt fűtőanyag fajtáját is, mely a későbbiekben nem módosítható!

Az igényeket a Belügyminisztérium októberben összegzi és a kormány elé terjeszti, majd a szükséges pénzügyi forrást az önkormányzatok részére utalja.  Az önkormányzatok ebből a forrásból finanszírozzák az igénylők részére a tüzelőanyagot (pl. fa, szén stb.) a téli fűtési szezonban.

Csatolmányok nevei:
FájlLeírás
Fájl letöltése (felhívás.jpg)felhívás.jpg 
Fájl letöltése (rezsicsökkentés_nyomtatvány.pdf)rezsicsökkentés_nyomtatvány.pdf 
Ma 2019. január 24., csütörtök, Timót napja van.

Akadálymentes honlap

Látogatóink 2011.12.30. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa116
mod_vvisit_counterTegnap1207
mod_vvisit_counterEzen a héten3740
mod_vvisit_counterMúlt héten7067
mod_vvisit_counterA hónapban23527
mod_vvisit_counterMúlt hónapban27925
mod_vvisit_counterÖsszesen2172764

Jelenleg: 10