Budakeszi Járás

Hulladéknaptár 2017

Ön szerint melyik Budakeszi Önkormányzatának legfontosabb feladata?
 

Várja a Budakeszi iskolásokat a Hegyvidéki Mátyás Tábor!

A Hegyvidéki Önkormányzattal kötött megállapodás alapján idén is nyaralhatnak a Budakeszi iskolások a csodaszép Mátyás táborban. Célunk, hogy a nyári szünetben a Budakeszi gyermekek is pihentető környezetben sportolhassanak, játszhassanak és kiránduljanak, amíg a szülők dolgoznak. Ez évben július 10. és augusztus 18. között tudják fogadni a Budakeszi szülők gyermekeit a Mátyás Táborban. (Cím:1125. Mátyás király út 53/B).

A tábor természetvédelmi területen fekszik: óriási homokozó, sportpályák, játszótér és úszó medence biztosítja a változatos tartalmas kikapcsolódást. Védőnő ügyel a gyermekek egészségére, és napi háromszori minőségi étkezés biztosított. (Allergiásoknak csak ebédet tudnak biztosítani, tízórait otthonról kell hozni.) A programok között szerepel számháború, sportverseny, homokvárépítő verseny, kreatív kézműves foglalkozás, és kirándulás, változatos helyszínekre. A túrákon bebarangolják a Budai – hegyek erdőségeit. Közvetlenül a táborból nyílik egy tanösvény, melyet végig járva megismerkedhetnek a Budai – hegység növény,- és állatvilágával, földtörténeti múltjával.

Budakeszi pedagógusok kísérik a gyermekeket.

Gyülekezés az Erkel Ferenc  Művelődési Központ ifjúsági klubjában  reggel 7.30 –tól, és ide érnek vissza 16.30-ra. A jelentkezési határidő  a táborba 2017. június 15. A tábor támogatott költsége egy hétre  a külön programokkal együtt 14 200 Ft. Jelentkezés csak a befizetett tábordíjjal együtt érvényes. A tábor díját készpénzben az önkormányzat ügyfélszolgálatán kell befizetni.

Betegség esetén a lemondás napját követő napok étkezési költségét tudja a hegyvidéki önkormányzat visszatéríteni.

A táborba jelentkezni az osztályfőnöknél kapható jelentkezési lapon, vagy az önkormányzat ügyfélszolgálatán is lehet. A jelentkezési lap az önkormányzat honlapjáról is letölthető lesz.

Minimum hét gyermek jelentkezése esetén indul a táboroztatás.

Érdeklődni lehet munkaidőben Tajti Enikőnél, tel: 06 23 /535-710,

email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bakács Bernadett

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , tel:  +36 30 951 33 68

Ma 2017. szeptember 21., csütörtök, Máté és Mirella napja van.

Akadálymentes honlap

Látogatóink 2011.12.30. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa482
mod_vvisit_counterTegnap2244
mod_vvisit_counterEzen a héten6204
mod_vvisit_counterMúlt héten11749
mod_vvisit_counterA hónapban33823
mod_vvisit_counterMúlt hónapban39382
mod_vvisit_counterÖsszesen1576833

Jelenleg: 35