Budakeszi Járás

Hulladéknaptár 2017

Ön szerint melyik Budakeszi Önkormányzatának legfontosabb feladata?
 

Tisztelt Budakeszi Lakosok!

 

 

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete még 2016-ban döntött a Budakeszi Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv (HÉSZ) felülvizsgálatának megindításáról.

A beérkezett kérelmeket és észrevételeket (több mint 90 tétel) a tervezők megvizsgálták, a képviselőkkel és a Polgármesteri Hivatal szakembereivel megvitatták.

A vizsgálat eredménye szerint, a beérkezett kérelmeket, észrevételeket három csoportba sorolták.

Az első csoportba kerültek azok a kérelmek, módosítási javaslatok, amelyeknek a megoldására a folyamatban lévő eljárásban sor tud kerülni. A második csoportba azok a kérelmek, amelyeket az Önkormányzat nem támogat. A harmadik csoportba pedig azok, amelyeket egy későbbi módosítás keretében lehet majd kezelni.

A beérkezett kérelmekre, minden érintettet írásban tájékoztat a főépítész asszony.

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 145/2017. (V. 25.) Kt. határozatával elfogadta a HÉSZ módosításáról szóló véleményezési anyagot.

 

A véleményezési anyag lakossági ismertetésére 2017. június 26-án 18:00 órakor kerül sor az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

Az érdekelt államigazgatási szerveknek a véleményezési anyag megküldésre került, nekik 30 napjuk van az észrevételeik megtételére. Ezt követően kerül sor a végső véleményezési eljárásra az állami főépítésznél.

A HÉSZ módosítás elfogadására csak fenti eljárást követően kerülhet sor, előzetes terveink szerint az ősz folyamán.

A véleményezési anyagot innen tudja letölteni:

https://drive.google.com/drive/folders/0B6uyvrxzeqzBWGlWVURqZms2cVU?usp=sharing

 

Kérem, hogy a véleményezési anyaggal kapcsolatos észrevételeit 2017. július 4-ig írásban juttassa el Borsodiné Gláser Krisztina főépítész asszony részére a Budakeszi, Fő utca 179. címre, vagy elektronikusan a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre!

 

 

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia s.k.

polgármester

Ma 2017. november 22., szerda, Cecília napja van.

Akadálymentes honlap

Látogatóink 2011.12.30. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1536
mod_vvisit_counterTegnap1479
mod_vvisit_counterEzen a héten4495
mod_vvisit_counterMúlt héten8736
mod_vvisit_counterA hónapban29626
mod_vvisit_counterMúlt hónapban45502
mod_vvisit_counterÖsszesen1668182

Jelenleg: 25