Budakeszi Járás

Hulladéknaptár 2018

Ön szerint melyik Budakeszi Önkormányzatának legfontosabb feladata?
 

Várja a Budakeszi iskolásokat a Hegyvidéki Mátyás Tábor!

Önkormányzatunk ez évben is jelentős összeggel támogatja a budakeszi diákok táborozását a csodaszép Hegyvidéki Mátyás táborban. Célunk, hogy a nyári szünetben a Budakeszi gyermekek is pihentető környezetben sportolhassanak, játszhassanak és kiránduljanak, amíg a szülők dolgoznak. Ez évben a július 10. és augusztus 18. között tudják fogadni a Budakeszi szülők gyermekeit a Mátyás Táborban. (Cím:1125. Mátyás király út 53/B).

A tábor természetvédelmi területen fekszik: óriási homokozó, sportpályák, játszótér és úszó medence biztosítja a változatos tartalmas kikapcsolódást. Védőnő ügyel a gyermekek egészségére, és napi háromszori minőségi étkezés biztosított.(Allergiásoknak csak ebédet tudnak biztosítani, tízórait otthonról kell hozni.) A programok között szerepel számháború, sportverseny, homokvárépítő verseny, kreatív kézműves foglalkozás, és kirándulás, változatos helyszínekre. A túrákon bebarangolják a Budai – hegyek erdőségeit. Közvetlenül a táborból nyílik egy tanösvény, melyet végig járva megismerkedhetnek a Budai – hegység növény,- és állatvilágával, földtörténeti múltjával.

Budakeszi pedagógusok kísérik a gyermekeket.

Gyülekezés az Erkel Ferenc  Művelődési Központ ifjúsági klubjában  reggel 7.30 –tól, és ide érnek vissza 16.30-ra.  Jelentkezni folyamatosan lehet az önkormányzat ügyfélszolgálatán a tábor költség befizetésével,  de legkésőbb a tábort megelőző hét hétfő 17 óráig.

A tábor támogatott költsége egy hétre  a külön programokkal együtt 14 200 Ft. Jelentkezés csak a befizetett tábordíjjal együtt érvényes. A tábor díját készpénzben az önkormányzat ügyfélszolgálatán kell befizetni.

Betegség esetén a lemondás napját követő napok étkezési költségét tudja a hegyvidéki önkormányzat visszatéríteni.

A jelentkezési lap az önkormányzat honlapjáról is letölthető .

Minimum hét gyermek jelentkezése esetén indul a táboroztatás.

Érdeklődni lehet munkaidőben a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, tel: 06 23 /535-710/110, email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bakács Bernadett

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , tel:  +36 30 951 33 68

 

 

További információ:

http://elmenytabor.weebly.com/



Ma 2018. február 21., szerda, Eleonóra és Zelmira napja van.

Akadálymentes honlap

Látogatóink 2011.12.30. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa428
mod_vvisit_counterTegnap1657
mod_vvisit_counterEzen a héten3866
mod_vvisit_counterMúlt héten11375
mod_vvisit_counterA hónapban32606
mod_vvisit_counterMúlt hónapban33920
mod_vvisit_counterÖsszesen1785994

Jelenleg: 26