Budakeszi Járás

Hulladéknaptár 2018

Ön szerint melyik Budakeszi Önkormányzatának legfontosabb feladata?
 

 

Várja a Budakeszi iskolásokat a Hegyvidéki Mátyás Tábor!


Önkormányzatunk ez évben is jelentős összeggel támogatja a budakeszi diákok táborozását a csodaszép Hegyvidéki Mátyás táborban. Célunk, hogy a nyári szünetben a Budakeszi gyermekek is pihentető környezetben sportolhassanak, játszhassanak és kiránduljanak, amíg a szülők dolgoznak. Ez évben július 9. és augusztus 17. között tudják fogadni a Budakeszi szülők gyermekeit a Mátyás Táborban. (Cím:1125. Mátyás király út 53/B).


A tábor természetvédelmi területen fekszik: óriási homokozó, sportpályák, játszótér és úszó medence biztosítja a változatos tartalmas kikapcsolódást. Védőnő ügyel a gyermekek egészségére, és napi háromszori minőségi étkezés biztosított. (Allergiásoknak csak ebédet tudnak biztosítani, tízórait otthonról kell hozni.)

A programok között szerepel számháború, sportverseny, homokvár építő verseny, kreatív kézműves foglalkozás, és kirándulás változatos helyszínekre. A túrákon bebarangolják a Budai – hegyek erdőségeit. Közvetlenül a táborból nyílik egy tanösvény melyet végig járva megismerkedhetnek a Budai – hegység növény és állatvilágával, földtörténeti múltjával.

Budakeszi pedagógusok kísérik a gyermekeket.

Gyülekezés az Erkel Ferenc  Művelődési Központ ifjúsági klubjában  reggel 07:30 –tól, és ide érnek vissza 16:30-ra.

Jelentkezni folyamatosan lehet az önkormányzat ügyfélszolgálatán a tábor költség befizetésével,  de legkésőbb a tábort megelőző hét hétfő 17 óráig.

A tábor támogatott költsége egy hétre  a külön programokkal együtt 14.200.- Ft. A jelentkezés csak a befizetett tábordíjjal együtt érvényes. A tábor díját kérjük az önkormányzat számlaszámára utalni: 11742348-15390022, vagy egy OTP fiókban kell befizetni. A megjegyzés rovatba FONTOS beírni a következőt:  "Mátyás tábor 2018, választott időpont, gyermek neve".

Betegség esetén a lemondás napját követő napok étkezési költségét tudja visszatéríteni a hegyvidéki önkormányzat.


A jelentkezési lap az önkormányzat honlapjáról is letölthető .

Minimum hét gyermek jelentkezése esetén indul a táboroztatás.

Érdeklődni lehet munkaidőben a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán:

Tel: 06 23 /535-710 /110, email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy

Bakács Bernadett alpolgármesternél: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , tel:  +36 30 951 33 68

 

 

További információ:

http://elmenytabor.weebly.com/Csatolmányok nevei:
FájlLeírás
Fájl letöltése (eü_nyil_medence_h.docx)eü_nyil_medence_h.docx 
Fájl letöltése (jellap_2018.odt)jellap_2018.odt 
Ma 2018. december 10., hétfő, Judit napja van.

Akadálymentes honlap

Látogatóink 2011.12.30. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa73
mod_vvisit_counterTegnap712
mod_vvisit_counterEzen a héten73
mod_vvisit_counterMúlt héten7755
mod_vvisit_counterA hónapban9401
mod_vvisit_counterMúlt hónapban33006
mod_vvisit_counterÖsszesen2130713

Jelenleg: 7