Budakeszi Járás

Hulladéknaptár 2017

Ön szerint melyik Budakeszi Önkormányzatának legfontosabb feladata?
 

BUDAKESZI AMATŐR
ASZTALITENISZ SPORTEGYESÜLET


Székhelye: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Az Egyesület elnöke: Pósfai Gábor


Az Egyesület célja: az asztalitenisz sportág népszerűsítése, asztaliteniszezési lehetőség biztosítása amatőr szinten a Budakeszin élő gyermekek valamint a lakosság részére, a sportági tevékenységbe nem egyesületi tagok bevonása megismertetés céljával.

Tevékenysége: az asztalitenisz sporttevékenység szervezése, valamint a sporttevékenység feltételeinek megteremtése, ennek érdekében heti rendszerességgel edzések szervezése, tartása. Az Egyesület tagjai számára rendszeres testgyakorlási lehetőség feltételeinek biztosítása, közösségszervezés, versenylehetőségek szervezése. (Főtevékenység: TEÁOR 9312 Sportegyesületi tevékenység)

EDZÉSEK:

A gyermekek edzései hétfőn és csütörtökön 16-18-ig edzői irányítással,
a felnőttek edzése szintén hétfőn és csütörtökön 18-20 óráig a Prohászka Ottokár Gimnázium konditermében.
Az edzésekre a helyszínen vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen lehet jelentkezni.

A BAASE Bank Számlaszáma: OTP:11742348-20022277, melyre várják a vállalkozók és magánszemélyek támogatását.


Sziasztok,

a tavaszi szünetben nem lesz edzés a Prohászka gimiben 2017.04.13.-tól 2017.04.18.-ig!

Szünet előtti utolsó edzés 2017.04.10.-én hétfőn lesz, majd a szünet után pedig 2017.04.20.-án lesz az első edzés!

Jó pihit!

Lengyel Katalin

Titkár

 

VIADAL SPORTEGYESÜLET

 

 

 

 

 

 

 

 

A Viadal SE Budakeszi sportéletében közel 30 éve aktívan részt vesz. Fő profilunk a műanyagpályás síoktatás. Kiváló, gyermekbarát szakemberekkel, síoktatók és testnevelők vezetésével műanyag sípályán tartunk edzéseket hétvégén, havas sí táborokat vezetünk Ausztriában, koordinációt fejlesztő nyári táborokat, egészségmegőrző kirándulásokat, családi- és közösségépítő programokat szervezünk. Egyesületünkben gyermekek és felnőttek, kezdők és versenyzők sportolnak. Az utánpótlás nevelés ügyét is szívünkön viseljük. A Magyar Sí Szövetségnek és a Síoktatók Magyarországi Szövetségének is tagjai vagyunk. A városi sporteseményeket is támogatjuk. Gyermeknapi akadálypályánk, a Kihívás Napján szervezett sportjátékaink nagy népszerűségnek örvendenek. Hagyományos Mikulás túránk évek óta egyre látogatottabb. Városunk szépítését, környezetünk gondozását és a környezettudatosságra nevelést fontos feladatunknak tartjuk. Színes programokkal szólítjuk meg a sportolni vágyó családokat. Decemberi Sínapunkat, márciusi Viadal Kupánkat is szíves figyelmükbe ajánljuk.

Viadal Sport Egyesület

honlapunk: www.viadalse.hu

2092 Budakeszi, Szél utca 39.

Vezetőség:  Hellner Péter és Szabó Kinga

Adószámunk:  19171621-1-13

Télen, nyáron, ősszel, tavasszal mozogj a szabadban!

MINDIG SPORTOLHATSZ VELÜNK!     SÍ-HÓÓÓ!  SÍ-HÓÓÓ!